Voor een stichting als Ekiko is het van groot belang dat wij gesteund worden door personen, die met hun bestuurlijke ervaring en netwerk de bekendheid van Stichting Ekiko kunnen vergroten. Door hun naam aan ons te verbinden kunnen deuren worden geopend die anders wellicht gesloten zouden blijven. Het comité kan de stichting aanbevelen bij o.a. instellingen, bedrijven en particulieren en hen doen overwegen iets voor de maatschappij te doen.

Het Comité van aanbeveling

Siemon de Jong (Taarten van Abel)

Mede-eigenaar “De taart van m’n tante”

Als Abel kom ik met verschillende kinderen in gesprek.
Ik zie dat ze allemaal een geschiedenis hebben die tastbaar is. Dit is een belangrijke basis voor later. Pleegkinderen hebben vaak geen houvast omdat ze weinig tot geen eigen spullen hebben. Daarom ondersteun ik het initiatief van Stichting Ekiko. Ik hoop van harte dat veel mensen koffers zullen vullen voor Stichting Ekiko. Op deze manier dragen ze bij aan positieve ontwikkeling van hun identiteit.

Arnold Bruggink

Oud speler FC Twente

Als vader van een stel geweldige kinderen weet ik hoe belangrijk het is dat een kind eigen spullen heeft.
Iets waarvan het kan zeggen, dit is van mij…. Veel pleegkinderen hebben dit niet en moeten alles achter laten, vader, moeder, vriendjes, vertrouwde omgeving. Ik vind het geweldig dat Stichting Ekiko deze kinderen ondersteunt door een gevulde koffer voor hen te regelen. Met spullen die voor ieder kind vanzelfsprekend zijn, maar voor deze kinderen niet. Fijn dat we met een klein gebaar een groot verschil kunnen maken!

Ank Bijleveld-Schouten

Commissaris van de Koning (vanaf 30 april) in de provincie Overijssel
Elk Kind een Koffer” is een prachtige actie. Een geweldige manier om pleegkinderen zich een beetje thuis te laten voelen. Twents noaberschap pur sang waar ik erg trots op ben!