Nieuwe voorzitter

Stichting Ekiko (Twente) is het nieuwe jaar begonnen met een wijziging in het bestuur. Met ingang van 1 januari heeft Anna Weijermars het voorzitterschap overgenomen van Erik Averdijk. Anna is reeds 2 jaar actief als bestuurslid van Stichting Ekiko en in het dagelijks leven werkzaam als jurist.

Anna licht haar benoeming toe: “Met trots neem ik het stokje over van Erik. Ik ben blij met het vertrouwen dat ik gekregen heb en de mogelijkheid om mij te blijven inzetten voor kinderen die uit huis worden geplaatst. Ik hoop dat we ook in de toekomst het verschil kunnen blijven maken met Ekiko.

We zijn blij met de nieuwe rol die Anna op zich wil nemen en hopen, samen met alle vrijwilligers die Ekiko een warm hart toedragen, ook in 2021 veel koffers te kunnen vullen en uitgeven aan pleegkinderen in hun stap naar een nieuwe en veilige plek.

Erik blijft op de achtergrond betrokken bij de stichting. Het bestuur van Stichting Ekiko West-Overijssel blijft ongewijzigd.

Nieuwe statiegeldacties bij Coop

Ook in 2021 blijft het mogelijk om statiegeld te doneren aan Stichting Ekiko! En dit met slechts 1 druk op de knop. Van 1 januari t/m 31 maart 2021 kan dit bij Coop Oldenzaal, Coop Haaksbergen en Coop Hengevelde.

Klik hier voor de details >

Statiegeld doneren voor Ekiko

Na contact te hebben gehad met een aantal supermarkten in de regio zijn we blij te melden dat je in de laatste maanden van het jaar je statiegeld kunt doneren voor Stichting Ekiko! Op dit moment kan dit bij Albert Heijn in Delden, Jumbo in Haaksbergen, en Coop in Haaksbergen en Hengelo.

Klik hier voor de details >

Lege printercartridges voor Ekiko

Heb je thuis of op het werk nog lege cartridges liggen, of is je printerinkt bijna op? Deze kunnen geld waard zijn! De vergoedingen voor je lege cartridges kun je via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan Stichting Ekiko.

Lees meer over deze actie >

Stichting Ekiko West-Overijssel in de media

We zijn al een tijdje bezig, maar recentelijk hebben we onszelf ook in de media in de regio Deventer bekend gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een aantal leuke artikelen in de lokale kranten. We hopen hiermee onze bekendheid te vergroten en ook voor onze nieuwe stichting Ekiko West-Overijssel de nodige sponsoring binnen te kunnen halen!

Lees meer in de Deventer Post of het Deventer Nieuws!