Hoe kan ik helpen?

Wie, wat, waarom?

Pleegkinderen, daarvoor zetten wij ons in. Dat is hard nodig, want er zijn helaas veel ouders die de zorg voor hun kinderen niet aan kunnen of niet overzien. Ook deze kinderen verdienen een toekomst. Investeren in deze kinderen, is investeren in de toekomst. In de toekomst van het kind, maar ook breder. Hoe eerder een kind op de juiste manier wordt gestimuleerd te ontwikkelen, hoe beter zij later zelf een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Daarnaast kijken we ook graag naar het nu. Kinderen leven in het nu. Dus nu moet het veilig zijn. Pleegzorg biedt die veiligheid. Als je pleegouder bent, ervaar je dat er kinderen zijn die zonder eigen spullen naar een vreemd huis worden gebracht.

Dankzij ‘Elk kind een koffer’ kunnen meer mensen iets betekenen voor een pleegkind! Dat is belangrijk, een kind iets eigens meegeven, iets dat het houvast biedt, dat is de grootste drijfveer achter Elk kind een koffer.

 

[button color=”green” size=”small” gradient1=”” gradient2=”” link=”https://www.ekiko.nl/hoe-kan-ik-helpen/” target=””]Hoe kan ik helpen?[/button]   [button color=”green” size=”small” gradient1=”” gradient2=”” link=”https://www.ekiko.nl/vrijwilliger-worden-bij-ekiko/” target=””]Vrijwilliger worden[/button]