Hoe kan ik Ekiko helpen?

Als je Ekiko helpt, maak je een enorm verschil in het leven van een pleegkind: je geeft het iets van zichzelf. Een houvast. En daar is verrassend weinig voor nodig.

Alleen al in Twente worden per maand 20 tot 25 kinderen uit huis geplaatst. Een gevulde koffer heeft een waarde van € 100 tot € 150. Een klein bedrag voor iets wat zoveel impact heeft op het leven van een pleegkind. We hebben je hulp nodig om stevige, nieuwe trolleykoffers te kopen en die te vullen met de dingen waar geen kind zonder kan. Voor elke leeftijdscategorie hebben we een andere samenstelling.

Je kunt Ekiko op verschillende manieren helpen. Met elke bijdrage zijn we even blij.

Ik wil graag geld doneren

Wil je financieel bijdragen en donateur worden van de Stichting Ekiko? Dat kan als individu, maar ook als bedrijf of stichting. We ontvangen heel graag jouw donatie.

Ik stuur mijn lege cartridges naar 123inkt.nl

Heb je thuis of op het werk nog lege cartridges liggen, of is je printerinkt bijna op? Deze kunnen geld waard zijn! De vergoedingen voor je lege cartridges kun je via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan Stichting Ekiko. Lees meer over deze actie >

Ik wil graag spullen doneren

Ben jij, of is jouw bedrijf, in de gelegenheid om (nieuwe) materialen te doneren voor in de koffers van Ekiko? Neem dan contact met ons op.

Ik wil sponsor worden

Wil je vanuit een bedrijf of instantie geld, goederen of diensten beschikbaar stellen? Of ons op een andere manier sponsoren? Dan horen we heel graag van je. Neem contact op met Ekiko.

Ik wil een actie organiseren

Wil je iets organiseren en ons daarmee financieel ondersteunen? Je bent van harte welkom, en we horen graag meer over je ideeën! Uiteraard zullen wij alle mogelijke medewerking verlenen en jouw actie extra promoten. Enkele voorbeelden van acties in het verleden zijn een statiegeldactie, een sponsorloop, of een activiteit op een markt of braderie. Neem contact met ons op!

Ik lever mijn lege flessen in voor Ekiko

Bij diverse supermarkten in de regio kan je het statiegeld op je lege flessen heel gemakkelijk doneren aan Stichting Ekiko. Klik hier om te zien waar op dit moment statiegeldacties lopen.