Hoe kan ik Ekiko helpen?

Als je Ekiko helpt, maak je een enorm verschil in het leven van een pleegkind: je geeft het iets van zichzelf. Een houvast. Daar is verrassend weinig voor nodig.

Alleen al in Twente worden per maand 20 tot 25 kinderen uit huis geplaatst. Een aantal van hen heeft de spullen die het nodig heeft. Een aantal heeft ons nodig.

Een gevulde koffer kost ongeveer €150,- Een klein bedrag voor iets wat zoveel impact heeft op het leven van een pleegkind. We hebben je hulp nodig om stevige, nieuwe trolleykoffers te kopen en die te vullen met de dingen waar geen kind zonder kan. Voor elke leeftijdscategorie hebben we een andere samenstelling.

Je kunt Ekiko op verschillende manieren helpen: als vrijwilliger, donateur of sponsor. Met elke bijdrage zijn we even blij.

Ik wil goederen doneren

Ben jij, of is jouw bedrijf, in de gelegenheid om (nieuwe) materialen te doneren voor in de koffers van Ekiko? Neem dan contact met ons op.

Donateur worden van Ekiko?

Wil je financieel bijdragen en donateur worden van de Stichting Ekiko? Dat kan als individu, maar ook als bedrijf of stichting. We ontvangen heel graag jouw donatie.

Sponsor worden van Ekiko?

Wil je vanuit een bedrijf of instantie geld, goederen of diensten beschikbaar stellen? Of ons op een andere manier sponsoren? Dan horen we heel graag van je. Neem contact op met Ekiko.