Ambassadeurs van Ekiko

Voor een stichting als Ekiko is het van groot belang dat wij gesteund worden door personen die met hun bestuurlijke ervaring en netwerk de bekendheid van Stichting Ekiko kunnen vergroten. Door hun naam aan ons te verbinden kunnen deuren worden geopend die anders wellicht gesloten zouden blijven. De ambassadeurs kunnen de stichting aanbevelen bij o.a. instellingen, bedrijven en particulieren en hen doen overwegen iets voor de maatschappij te doen.

Arnold Bruggink

Oud speler FC Twente

Als vader van een stel geweldige kinderen weet ik hoe belangrijk het is dat een kind eigen spullen heeft.
Iets waarvan het kan zeggen, dit is van mij…. Veel pleegkinderen hebben dit niet en moeten alles achter laten; vader, moeder, vriendjes, vertrouwde omgeving. Ik vind het geweldig dat Stichting Ekiko deze kinderen ondersteunt door een gevulde koffer voor hen te regelen. Met spullen die voor ieder kind vanzelfsprekend zijn, maar voor deze kinderen niet. Fijn dat we met een klein gebaar een groot verschil kunnen maken!

Ank Bijleveld-Schouten

Minister van Defensie, voorheen Commissaris van de Koning in de provincie Overijssel
“Elk Kind een Koffer” is een prachtige actie. Een geweldige manier om pleegkinderen zich een beetje thuis te laten voelen. Twents noaberschap pur sang waar ik erg trots op ben!