Cheque Rotaract Deventer

Een bijzonder moment voor Ekiko West-Overijssel. Uit handen van Lennart Leemhuis ontvangen Maarten en Marie Louise Trompetter voor Ekiko van Rotaract Deventer een cheque van maar liefst 5000 euro! Deze actieve vereniging heeft tijdens het Deventer Dickens-festival glühwein en gepofte kastanjes verkocht en daarmee dit fantastische bedrag opgehaald. Dank namens alle pleegkinderen in West-Overijssel!

Versterking gezocht bestuur Ekiko West-Overijssel

Voor Ekiko West-Overijssel zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden! Heb jij een hart voor pleegzorg en wil je als vrijwilliger iets kunnen betekenen voor pleegkinderen in de regio Deventer-Zwolle, dan komen we graag met jou in contact.

Ervaring is niet vereist, maar affiniteit met communicatie of jeugdzorg is wel gewenst. Heb je interesse, of wil je meer weten over de rol of over stichting Ekiko? Neem dan contact op via ekikowestoverijssel@gmail.com of info@ekiko.nl.

Prachtige gift van Stichting Pleegouders Overijssel

Na vele jaren van inzet voor pleegouders in Overijssel heeft de Stichting Pleegouders Overijssel (SPO) helaas moeten stoppen met haar activiteiten. Als laatste prachtige gebaar ontvangt Stichting Ekiko hun restant financiële tegoeden, zodat wij vele koffertjes kunnen vullen voor kinderen bij uithuisplaatsing. Bedankt voor deze prachtige gift en vooral voor de belangrijke rol die jullie jarenlang hebben vervuld als gesprekspartner voor pleegouders en instanties!

Nieuwe statiegeldacties bij Coop

Ook in 2021 blijft het mogelijk om statiegeld te doneren aan Stichting Ekiko! En dit met slechts 1 druk op de knop. Van 1 januari t/m 31 maart 2021 kan dit bij Coop Oldenzaal, Coop Haaksbergen en Coop Hengevelde.

Klik hier voor de details >

Lege printercartridges voor Ekiko

Heb je thuis of op het werk nog lege cartridges liggen, of is je printerinkt bijna op? Deze kunnen geld waard zijn! De vergoedingen voor je lege cartridges kun je via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan Stichting Ekiko.

Lees meer over deze actie >