Nieuwe locatie opslag

Voor de zomer deden we een dringende oproep voor een nieuwe plek om onze spullen te kunnen opslaan en koffers te kunnen vullen. Deze nieuwe plek hebben we gevonden! Afgelopen maand is onze opslag verhuisd naar het voormalige schoolgebouw van OBS Deldenerbroek. Deze school heeft helaas in 2020 haar deuren moeten sluiten en gaat sindsdien verder als multifunctionele ruimte.

We zijn erg blij dat we van deze locatie gebruik kunnen maken!

Nieuwe voorzitter

Stichting Ekiko (Twente) is het nieuwe jaar begonnen met een wijziging in het bestuur. Met ingang van 1 januari heeft Anna Weijermars het voorzitterschap overgenomen van Erik Averdijk. Anna is reeds 2 jaar actief als bestuurslid van Stichting Ekiko en in het dagelijks leven werkzaam als jurist.

Anna licht haar benoeming toe: “Met trots neem ik het stokje over van Erik. Ik ben blij met het vertrouwen dat ik gekregen heb en de mogelijkheid om mij te blijven inzetten voor kinderen die uit huis worden geplaatst. Ik hoop dat we ook in de toekomst het verschil kunnen blijven maken met Ekiko.

We zijn blij met de nieuwe rol die Anna op zich wil nemen en hopen, samen met alle vrijwilligers die Ekiko een warm hart toedragen, ook in 2021 veel koffers te kunnen vullen en uitgeven aan pleegkinderen in hun stap naar een nieuwe en veilige plek.

Erik blijft op de achtergrond betrokken bij de stichting. Het bestuur van Stichting Ekiko West-Overijssel blijft ongewijzigd.