De afstand

Terwijl de wereld piepend en krakend tot stilstand kwam en we met z’n allen onderdeel werden van een moeilijke treurige tijd, staken vier talenten uit Twente vol passie hun knappe koppen bij elkaar. Neerleggen bij de situatie? Nooit! Ze doken de studio in met één doel, een mooie boodschap van hoop en bewustzijn opnemen in de vorm van een uitgesproken nummer en gericht aan hun leeftijdsgenoten, het resultaat presenteren ze nu!

Ontzettend trots zijn wij te kunnen melden dat de opbrengst van dit nummer deels ten goede komt aan Stichting Ekiko!

Luister hem via deze link op Spotify: https://open.spotify.com/track/3KicZC9CevROVirrlpRl83

Jelmer Boensma (13 jaar) beter bekend als DJ Jelmex werd door de Gemeente Hengelo benaderd met de vraag of hij iets kon betekenen voor de jeugd tijdens deze moeilijke Corona-crisis. Met groot enthousiasme omarmde hij deze vraag en verspilde vanaf dat moment geen minuut meer.

Emma Boertien (finalist van The Voice of Holland 2020) uit Almelo neemt de zang voor haar rekening en doet dat samen met twee getalenteerde artiesten, Merle Sjoers die inmiddels ook de sterren van de hemel zingt op de nationale televisie en Joey van Ede van der Pals, de bekende MC YO-EY die in 2017 nog finalist was van de landelijke talentenwedstrijd Kunstbende. Ze zijn alle vier unaniem laaiend enthousiast over het eindresultaat en konden niet wachten op dit moment. Eindelijk mogen ze het resultaat met jullie delen.

Productiehuis: Full Force Films
Regie: Jeroen Niessink
DOP: Stefan Hegenberg
Productie: Jelmer Boensma, Ivo de Jong , Yoran Bosch
Songwriter: Paul Schabbink, YO-EY, Jelmer Boensma, Ivo de Jong, Emma Boertien, Merle Sjoers
Montage: Jeroen Niessink
Management: NOABR Music